Home

Ik ben van mening die iedereen gebaat is bij een goede mondgezondheid. Voorkomen is beter dan genezen.

In mijn praktijk werk ik zelfstandig en heb uitgebreide ervaring op alle gebieden van de mondzorg. Ik wil u graag centraal stellen en te proberen om net wat meer tijd en aandacht aan u te geven. Juist aan degene  wie het moeilijk vindt om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. Als mondhygienist speel ik een belangrijke rol in het voorkomen van problemen in uw mond. De kwaliteit van uw tandvlees  en uw verzorging aan uw gebit  bepalen mede de levensduur van uw gebit, de gezondheid van uw mond en daarmee uw hele gezondheid.


Ik streef om u een zo aangenaam mogelijke behandeling te geven.
Dit probeer ik te bereiken door de tijd voor u te nemen zodat u uw verhaal kunt doen wat uw wensen zijn maar misschien nog wel belangrijker, wat eventueel uw angsten of onzekerheden zijn.
Ik zal u tips geven hoe u uw mond het beste kunt onderhouden, ik zal uw gebit schoonmaken door tandsteen te verwijderen en tandplak. Als u de tips over het onderhouden ervan opvolgt, regelmatig een bezoek brengt aan mijn praktijk voor onderhoud dan zetten wij samen al flinke stappen richting het voorkomen van problemen.
Uw mond blijft gezond en de tandarts die regelmatig uw gebit blijft controleren hoeft steeds minder te doen.

Kwaliteit

Ik bied u de kwaliteit en zorg die u van een professionele mondhygienist kunt verwachten.
Tevens voldoet de praktijk aan alle door de overheid gestelde eisen denk aan hygiëne, privacybeleid of klachtenafhandeling.


Maatregelen betreffende COVID 19 virus

Bij een goede algemene gezondheid hoort ook een goede mondgezondheid. Vanzelfsprekend hanteer ik alle nodige en extra voorzorgsmaatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen.

Mocht er de komende tijd wijzigingen in uw gezondheid komen en u op één van de onderstaande vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoek ik u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuisisolatie?
• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Indien u géén van de bovenstaande vragen met heeft ‘ja’ beantwoordt en u gezond bent en u zich ook gezond voelt dan bent u welkom in de praktijk.
Bovenstaande vragen zal ik bij aanvang van uw bezoek nogmaals vragen en dit zal genoteerd worden in uw dossier.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zal ik u bij betreden van beiden praktijken vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol.
Ik verzoek u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen wij met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:
• Kom niet veel te vroeg maar zeker niet te laat de praktijk binnen.
• Volg de aanwijzingen van ons team op.
• Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
• In de wachtruimte tandarts praktijk de Viaanse molen staan de stoelen 1,5 meter uit elkaar. Op de locatie Fontein Verschuirstraat verzoeken wij om de 1,5 meter in acht te nemen.
• Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Ik zal u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Voor sommige behandelingen zal ik u 1 minuut laten spoelen met 1% waterstofperoxide.

In de behandelkamer houd ik mij aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken.