Home

Welkom op de site van mijn praktijk!!

Ik ben van mening die iedereen gebaat is bij een goede mondgezondheid. Voorkomen is beter dan genezen.

In mijn praktijk werk ik zelfstandig en heb uitgebreide ervaring op alle gebieden van de mondzorg. Ik wil u graag centraal stellen en te proberen om net wat meer tijd en aandacht aan u te geven. Juist aan degene  wie het moeilijk vindt om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. Als mondhygienist speel ik een belangrijke rol in het voorkomen van problemen in uw mond. De kwaliteit van uw tandvlees  en uw verzorging aan uw gebit  bepalen mede de levensduur van uw gebit, de gezondheid van uw mond en daarmee uw hele gezondheid.

Ik streef om u een zo aangenaam mogelijke behandeling te geven.
Dit probeer ik te bereiken door de tijd voor u te nemen zodat u uw verhaal kunt doen wat uw wensen zijn maar misschien nog wel belangrijker, wat eventueel uw angsten of onzekerheden zijn.
Ik zal u tips geven hoe u uw mond het beste kunt onderhouden, ik zal uw gebit schoonmaken door tandsteen te verwijderen en tandplak. Als u de tips over het onderhouden ervan opvolgt, regelmatig een bezoek brengt aan mijn praktijk voor onderhoud dan zetten wij samen al flinke stappen richting het voorkomen van problemen.
Uw mond blijft gezond en de tandarts die regelmatig uw gebit blijft controleren hoeft steeds minder te doen.

Kwaliteit

Ik bied u de kwaliteit en zorg die u van een professionele mondhygienist kunt verwachten.
Tevens voldoet de praktijk aan alle door de overheid gestelde eisen denk aan hygiëne, privacybeleid of klachtenafhandeling.