De mondhygiënist

Wie ben ik ?

header-silvia
Mijn naam is Silvia van de Witte.  Ik ben afgestudeerd in 1991 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (nu ACTA). In 1991 ben ik gaan werken in een tandartsenpraktijk in Bergen en in Alkmaar. Hier heb ik ervaring opgedaan in de parodontologie en implantologie.
In 1995 ben ik zelfstandig gaan werken.
In 2013 ben ik op de donderdag ook als vrijgevestigde mondhygiënist gaan werken in het pand van Tandarts Esser en werk ik hier samen met tandarts Tjerk Esser en zijn assistente.
In juni 2015 is de praktijklocatie verhuisd naar de James Wattstraat. Daar werk ik op de maandag , woensdag en vrijdag. In het pand van tandarts de Viaanse molen werk ik ook samen met de aanwezige tandartsen Amee Swart en Julie van Daelen. endodontoloog Hester Firma, twee collega mondhygiënisten Nathaly en Nicole en de assistenten Marijke, Ylva, Simone en Linda.


Ik hecht veel waarde aan na- en bijscholing. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

Vanzelfsprekend wilt u behandeld worden door een mondhygienist die voldoet aan de kwaliteitseisen die de beroepsgroep stelt. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM), hiermee bent u verzekerd van kwalitatief goede zorg.
 
Lid van NVM
Lid van NVM
Lid van KRM
Lid van KRM
Lid van ICO groep noord Holland Noord
Voor meer informatie over de taakomschrijvingen, bevoegdheden en deskundigheid van de mondhygiënist kunt u terecht op de website www.allesoverhetgebit.nl.